Aji No Tataki Tarifi

Aji No Tataki Tarifi

Aji No Tataki Tarifi

Malzemeler:

  • 2 adet taze yeşil soğan
  • 1 parça taze zencefil
  • Misket limonu dilimleri
  • Soya sosu
  • 300 gr kolyoz filetosu

Hazırlanışı:

  1. Kolyoz filetolarının derisini soyalım ve cımbız kullanarak kılçıklarını temizleyelim.
  2. Eğimli çok ince dilimler halinde keselim. Yeşil soğanları doğrayalım.
  3. Zencefilleri soyup rendeleyelim. Bıçağın ağzıyla hafifçe bastırarak hepsini karıştıralım.
  4. Aromaların balıkla karışmasını sağlayalım. Tabağa dizip misket limon dilimleri ve taze
  5. rendelenmiş zencefille süsleyelim. Wasabi ve soya sosuyla servis edelim.
  6. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Aji No Tataki Tarifi

Hazırlama süresi:

30 dk

Pişirme süresi:

0 dk

Toplam süre:

30 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    3 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    234 kcal
  • Toplam kalori:

    703 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877