Alman Pastası Tarifi

Alman Pastası Tarifi

hem lezzet hem kolaylık

Malzemeler:

  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı şeker
  • 2 adet yumurta
  • 1,5 çay bardağı şeker
  • 3 çay bardağı un
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 paket kabartma tozu
  • Kreması için;
  • 500ml süt

Hazırlanışı:

  1. Öncelikle kek için yumurta ve şekeri çırpın. Kalan malzemeleri ekleyin ve istediğiniz fırın kabına koyun. 170 derecede pişirin.
  2. Piştikten sonra soğumaya bırakın. Soğuyan keki ortadan ikiye bölün. Bu arada krema için vanilya ve tereyağı hariç tüm malzemeleri karıştırın.
  3. Kaynayana kadar karıştırın. Koyulaşmaya başlayınca ocaktan alın ve tereyağını, vanilyayı ekleyin. Kekin tabanını serin. Üzerine kremayı dökün.
  4. Kalan keki üzerine koyarak dolapta 1-2 saat kadar bekletin. Afiyet olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Secretpatisseria - Alman Pastası Tarifi

Hazırlama süresi:

0 dk

Pişirme süresi:

0 dk

Toplam süre:

0 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    557 kcal
  • Toplam kalori:

    3,344 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877