Anadolu Aşı Tarifi

Anadolu Aşı Tarifi

Anadolu Aşı

Malzemeler:

  • 2 yemek kaşığı haşlanmış kuru fasulye
  • 1 adet havuç
  • 4 adet küçük kırmızı biber
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 baş sarımsak
  • 3 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı buğday
  • 2 yemek kaşığı haşlanmış nohut
  • 7 bardak et suyu
  • Tuz, nane veya reyhan, kekik
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı tereyağı

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Sitil Yemek - Anadolu Aşı Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

20 dk

Toplam süre:

35 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    313 kcal
  • Toplam kalori:

    1,880 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877