Aşurelik Buğday Salatası Tarifi

Aşurelik Buğday Salatası Tarifi

Malzemeler:

  • 1 su bardağı kabak çekirdeği içi
  • 1 su bardağı yabanmersini (cranberry) isteğe bağlı
  • 3 adet ortaboy soğan , ince halka doğranmış
  • 1/2 su bardağı zeytinyağı
  • 1 limonun rendelenmiş kabuğu
  • 1 demet maydanoz
  • 1 su bardağı nar tanesi
  • Tuz
  • 1 demet nane , ince kıyılmış
  • 1 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil
  • 3 limon suyu
  • 6 su badağı su
  • 2 su bardağı aşurelik buğday

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Nursen Doğan - Aşurelik Buğday Salatası Tarifi

Hazırlama süresi:

25 dk

Pişirme süresi:

15 dk

Toplam süre:

40 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    385 kcal
  • Toplam kalori:

    2,311 kcal

Benzer Tarifler

  • Dövmeli Alaca Çorbası Tarifi

    Dövmeli Alaca Çorbası Tarifi

  • Aşure Tarifi

    Aşure Tarifi

  • Buğday Çorbası Tarifi

    Buğday Çorbası Tarifi

  • Nohutlu Gendime Pilavı Tarifi (Döğme)

    Nohutlu Gendime Pilavı Tarifi (Döğme)

Yorumlar


Yorum girebilmek için giriş yapmalısınız. Henüz kayıt olmadıysanız buradan kayıt olabilirsiniz.

 

Nursen Doğan

Nursen Doğan

Resimli yemek tariflerinin yayınlandığı bir blog.
  • 11 Kişi Beğendi
    Beğen
  • 5.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
  • Facebook
    2
  • Twitter
    4
  • Pinterest
    2
  • Google
    2
  • Instagram
    2

Yayın Tarihi:

2013-02-19 13:51:10

Bu tarifi hazırlarken kullanabileceğiniz ürünler

Bu tarifi servis ederken kullanabileceğiniz ürünler:

Bu bloğun diğer tarifleri