Aşurelik Buğday Salatası Tarifi

Aşurelik Buğday Salatası Tarifi

Malzemeler:

  • 1 su bardağı kabak çekirdeği içi
  • 1 su bardağı yabanmersini (cranberry) isteğe bağlı
  • 3 adet ortaboy soğan , ince halka doğranmış
  • 1/2 su bardağı zeytinyağı
  • 1 limonun rendelenmiş kabuğu
  • 1 demet maydanoz
  • 1 su bardağı nar tanesi
  • Tuz
  • 1 demet nane , ince kıyılmış
  • 1 tatlı kaşığı rendelenmiş taze zencefil
  • 3 limon suyu
  • 6 su badağı su
  • 2 su bardağı aşurelik buğday

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Nursen Doğan - Aşurelik Buğday Salatası Tarifi

Hazırlama süresi:

25 dk

Pişirme süresi:

15 dk

Toplam süre:

40 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    385 kcal
  • Toplam kalori:

    2,311 kcal

Benzer Tarifler

  • Aşurelik Buğday Salatası Tarifi

    Aşurelik Buğday Salatası Tarifi

Yorumlar


Yorum girebilmek için giriş yapmalısınız. Henüz kayıt olmadıysanız buradan kayıt olabilirsiniz.

 

Nursen Doğan

Nursen Doğan

Resimli yemek tariflerinin yayınlandığı bir blog.
  • 11 Kişi Beğendi
    Beğen
  • 5.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
  • Facebook
    2
  • Twitter
    4
  • Pinterest
    2
  • Google
    2
  • Instagram
    2

Yayın Tarihi:

2013-02-19 13:51:10

Bu tarifi hazırlarken kullanabileceğiniz ürünler

Bu tarifi servis ederken kullanabileceğiniz ürünler:

Bu bloğun diğer tarifleri