Baklava Yufkasına Sarılı Cevizli Balkabağı Tatlı Tarifi

Baklava Yufkasına Sarılı Cevizli Balkabağı Tatlı Tarifi

Baklava Yufkasına Sarılı Cevizli Balkabağı Tatlısı

Malzemeler:

  • 50 gr Horeca Select ceviz içi
  • 30 gr Horeca Select tereyağ
  • 6 yaprak baklava yufkası
  • Krem şanti için: 1 su bardağı Horeca Select krema , 1 çay bardağı Aro Pudra şekeri
  • 1 adet çubuk tarçın
  • 2 dilim bal kabağı
  • 5 adet karanfil
  • 2 su bardağı Aro toz şeker

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Chef's Table Mutfak Akademisi - Baklava Yufkasına Sarılı Cevizli Balkabağı Tatlı Tarifi

Hazırlama süresi:

35 dk

Pişirme süresi:

20 dk

Toplam süre:

55 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    8 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    638 kcal
  • Toplam kalori:

    5,100 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877