Bal Badem Tatlısı Tarifi

Bal Badem Tatlısı Tarifi

Bal Badem Tatlısı

Malzemeler:

  • Şerbet için: 2 su bardağı toz şeker , 2 su bardağı su
  • 1 su bardağı irmik
  • 3-4 su bardağı un
  • 1 su bardağı buğday nişastası
  • 2 paket kabartma tozu
  • 250 gr. margarin veya tereyağı (oda sıcaklığında)
  • 1 çay bardağı dövülmüş fındık veya badem
  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı sıvıyağ

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Yemek Aşkı - Bal Badem Tatlısı Tarifi

Hazırlama süresi:

40 dk

Pişirme süresi:

40 dk

Toplam süre:

80 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    8 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    638 kcal
  • Toplam kalori:

    5,104 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877