Bal Parmak Tatlısı Tarifi

Bal Parmak Tatlısı Tarifi

İlk önce şerbeti için 3 su bardağı su ve 2 su bardağı şeker ile kıvam alana kadar şerbeti kaynatın  ve bekletin. Hamur için karıştırma kabına yarım paket margarin,yarım su bardağı sıvı yağ,yarım su bardağı şeker,1 tane yumurta, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu  ve aldığı kadar un eklenerek kulak memesi kıvamına hamur elde edilir. [...]

Malzemeler:

  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
  • 1 su baradağı irmik
  • 2 su bardağı şeker
  • 3 su bardağı su
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Yarım paket margarin
  • 1 tane yumurta
  • Yarım su bardağı şeker

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Mutfak Sırları | Denenmiş Yemek Tarifleri - Ücretsiz Blog Açın - Bal Parmak Tatlısı Tarifi

Hazırlama süresi:

dk

Pişirme süresi:

dk

Toplam süre:

0 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    0 kcal
  • Toplam kalori:

    0 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877