Bayat Ekmek Çorbası Tarifi

Bayat Ekmek Çorbası Tarifi

Bayat Ekmek Çorbası

Malzemeler:

  • Sarımsak (tarifte yoktu ama ben yakışacağını düşünüp ekledim güzel oldu)
  • Maydanoz
  • Tereyağ veya sıvıyağ
  • 1 adet büyük soğan
  • Biraz muskat rendesi
  • 1.5 litre su , tuz , karabiber
  • 1 tablet et suyu varsa evinizde kendi hazırladığınız et suyunu kullanabilirsiniz
  • 1 adet bayat ekmek

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Ev Atolyesi - Bayat Ekmek Çorbası Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

25 dk

Toplam süre:

40 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    97 kcal
  • Toplam kalori:

    194 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877