Bayram Kahvaltısı İçin Otlu Baharatlı Tereyağ Tarifi

Bayram Kahvaltısı İçin Otlu Baharatlı Tereyağ Tarifi

Bayram Kahvaltısı İçin Otlu Baharatlı Tereyağ Tarifi

Malzemeler:

  • 1 avuç kıyılmış dereotu
  • 6 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 avuç kıyılmış maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber

Hazırlanışı:

  1. Tereyağı eritin,
  2. İçine dereotu, maydanoz ve pul biberi ekleyip karıştırın,
  3. Bu karışımı silikon kek kalıplarına paylaştırın,
  4. Ilındıktan sonra dondurucuya kaldırıp 1-2 saat bekletin.
  5. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Kevser'in Mutfağı - Bayram Kahvaltısı İçin Otlu Baharatlı Tereyağ Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

0 dk

Toplam süre:

15 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    10 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    66 kcal
  • Toplam kalori:

    657 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Kevser'in Mutfağı

Kevserin Mutfağı - Yemek tarifleri, kahvaltılıklar, ana yemekler, zeytinyağlılar, hamur işleri, pastalar, kekler, kurabiyeler, tatlılar, içecekler, makarnalar, pilavlar ve yüzlerce tarif

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0