Bıldırcın Çorbası Tarifi

Bıldırcın Çorbası Tarifi

Bıldırcın Çorbası Tarifi

Malzemeler:

  • Bir tutam maydanoz
  • Tuz , karabiber
  • 2 bıldırcın
  • 40 gr tereyağı
  • 30 gr kereviz sapı
  • 30 gr havuç
  • 40 gr kuru soğan
  • 4 bıldırcın yumurtası

Hazırlanışı:

  1. Bıldırcınları temizleyip yıkadıktan sonra tuz ve karabiberle ovalım. Tereyağında çevirip kenara
  2. alalım. Yağını süzdürelim. Ayrı bir tencereye kuru soğan, kereviz sapı, havuç, maydanoz ve
  3. bıldırcınları katalım. Tuz, karabiber, su ekleyip kaynatalım. Ayrı bir kapta sirkeli tuzlu su
  4. kaynatalım. İçine bıldırcın yumurtası kırıp sarısını dağıtmadan pişirelim. Çorba pişince
  5. bıldırcınları çıkarıp butlarını gövdeden ayıralım. Gövdedeki etleri kemikten sıyıralım.
  6. Servis kasesinde sunalım. Afiyet olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Bıldırcın Çorbası Tarifi

Hazırlama süresi:

25 dk

Pişirme süresi:

45 dk

Toplam süre:

70 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    160 kcal
  • Toplam kalori:

    962 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877