Bitter Çikolatalı Muzlu Haribo Lezzet Şöleni

Bitter Çikolatalı Muzlu Haribo Lezzet Şöleni

Soğuk içecek Tariflerine bir yenisini ekleyelim. Akasya Çiçekleri ile hazırladığım doğal bir içecek raflarda yerini alsın

Malzemeler:

  • Öğütülmüş toz Antep Fıstığı
  • Hindistan cevizi
  • Pembe kalpli süs şekerleri
  • Süslemek İçin
  • Muz ve şekeri geçirmek için çubuklar
  • boy krema kutusu 200 gr)
  • Haribo Chamallows şeker
  • 2 Paket bitter çikolata (160 Gr)
  • 200 gr krema (küçük 1 Paket krema)
  • 3 Tane muz
  • Evde bulunan pasta süsleme çeşitlerinizle de istediğiniz gibi süsleme yapabilirsiniz.
  • Beyaz çıkolata vs. gibi

Hazırlanışı:

  1. Muzların kabuklarını soyun, kalın dilimler halinde kesin.
  2. Haribo Chamallows şekeri keskin bir bıçakla ezmeden ortadan ikiye bölün.
  3. Ben şiş yaparken kullandığımız çubuklardan kullandım.
  4. Çubuklara bir muz, bir şeker olarak dizin.
  5. Benmari Usulü Çikolata Eritme
  6. Isıya dayanıklı, cam derin bir kaseye kremayı boşaltın.
  7. Tavaya veya bir kaba su koyun, kaseyi içine oturtun.
  8. Ocağın üzerinde su kaynamaya başladığında kısık ateşte karıştırın.
  9. Biraz ısındığı zaman, küçük parçalar halinde bitter çikolataları içine atın.
  10. Karıştırın, hemen erimeye başladığını göreceksiniz.
  11. İçine su damlaları kaçmamasına dikkat edin.
  12. Kremanın kaynamasına gerek yok, ısınması yeterli oluyor. Çikolatalar da hemen eriyor zaten.
  13. Hazırladığınız çubukları bu sosa batırın.
  14. Her yeri iyice çikolata olsun.
  15. Servis tabağınıza dizin.
  16. Üzerini istediğiniz gibi süsleyin.
  17. Buzdolabına kaldırın, çikolatalar donsun.
  18. Bitter çikolata soslu muzlu, şekerli çubuklarımız hazır.
  19. Afiyet olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Kendi Mutfağında şef - Bitter Çikolatalı Muzlu Haribo Lezzet Şöleni

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

5 dk

Toplam süre:

20 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    0 kcal
  • Toplam kalori:

    0 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Kendi Mutfağında şef

Kendi Mutfağında şef

Yemek yapmak ve mutfak hayatımın her döneminde ayrı bir yere sahip oldu. İş hayatından sonra ,mutfakla daha çok ilgilenecek zamana sahibim ve kendimi yemeklerden,mutfaktan alamıyorum. Ve kendi yaptığım ,denediğim tariflerimi sizinle paylaşmak isti

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • şevike tüzün
  • Azra gülen


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0