Bostan Kebabı Tarifi

Bostan Kebabı Tarifi

Ramazan ayında yenebilecek enfes lezzet

Malzemeler:

  • 2 adet bostan patlıcan
  • 500 gr. kuzu kuşbaşı
  • 2 adet soğan
  • 100 gr. mantar
  • 2 adet domates
  • 1 çorba kaşığı salça
  • 2 adet sivri biber
  • Tuz – Karabiber
  • 2 çorba kaşığı sıvı yağ

Hazırlanışı:

  1. Patlıcanları alacalı soyup tuzlu suda haşlıyoruz.
  2. Enine 2′ye bölüp ortalarını oyuyoruz.
  3. Diğer yanda etleri iyice haşlıyoruz.
  4. Soğanları yemeklik doğrayıp sıvı yağla kavuralım.
  5. Ren­delenmiş domatesleri, biberleri, haşlanmış etleri, doğranmış mantarları ve salçayı ekleyip tuzunu ayarlayalım.
  6. Etler yumuşayıp azıcık suyu kalana dek pişirelim
  7. Pişen etleri, patlıcanların oyduğu­muz boşluklarına dolduralım.
  8. 200° fırında 25 dakika pişirelim.
  9. Afiyet olsun...

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Lezzeti Şahane - Bostan Kebabı Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

45 dk

Toplam süre:

65 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    848 kcal
  • Toplam kalori:

    1,696 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Lezzeti Şahane

değişik lezzetler enfes tadlar tadı damağında mutluluklar....

  • 5.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0