Buhara Pilavı (Özbek Pilavı) Tarifi

Buhara Pilavı (Özbek Pilavı) Tarifi

Buhara Pilavı (Özbek Pilavı)

Malzemeler:

  • Bir kilo haşlama kemikli kuzu eti
  • 3 su bardağı pilavlık pirinç
  • İki kaşık salça
  • 4 adet kuru soğan
  • İki kaşık tereyağ
  • 3 adet julyen doğranmış havuç
  • Tuz, kırmızı biber, karabiber
  • Bir su bardağı tuzsuz badem (kavrulmamış çiğ olarak alalım)

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Olsa da Yesek - Buhara Pilavı (Özbek Pilavı) Tarifi

Hazırlama süresi:

45 dk

Pişirme süresi:

40 dk

Toplam süre:

85 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    8 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    594 kcal
  • Toplam kalori:

    4,752 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877