Capuccino Balkabağı Çorbası Tarifi Türkmen Saçak Peyniri İle

Capuccino Balkabağı Çorbası Tarifi Türkmen Saçak Peyniri İle

Capuccino Balkabağı Çorbası Tarifi Ile Türkmen Saçak Peyniri

Malzemeler:

  • 10 gr Türkmen saçak peyniri
  • 90 gr balkabağı
  • 1 diş sarımsak
  • 1/2 adet kuru soğan
  • 450 gr tavuk fond
  • 60 gr krema
  • 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
  • 1 gr karabiber

Hazırlanışı:

  1. Ayçiçek yağını derin bir tencereye koyalım. Soğanı ve sarımsağı brunoise (toplu iğne başı büyüklüğünde) doğrayıp tencereye atıp kavuralım. Ardından balkabağını macedon doğrayıp tencereye ilave ettikten sonra tavuk suyunu verip kabak yumuşayıncaya kadar
  2. pişirelim ve blenderdan geçirelim. Ardından kremayı ekleyelim. Karıştırdıktan sonra
  3. Türkmen saçak peynir ile servis edelim. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Capuccino Balkabağı Çorbası Tarifi Türkmen Saçak Peyniri İle

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

15 dk

Toplam süre:

30 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    514 kcal
  • Toplam kalori:

    1,027 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877