Çavdarlı Kek Tarifi

Çavdarlı Kek Tarifi

Az kalorili ve doyurucu... Çokta lezzetli

Malzemeler:

  • İnce kıyılmış incir, kayısı ve kuru üzüm
  • 2 su bardağı çavdarlı un
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım çay bardağı şeker
  • 4 yumurta
  • Tarçın

Hazırlanışı:

  1. İncir, kayısı ve kuru üzümü suyla yumşatın.
  2. Sudan çıkarıp süzdükten sonra unla harmanlayın.
  3. Yumurta ve şekeri çırpın.
  4. Kalan tüm malzemeleri ekleyip tekrar karıştırın.
  5. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 20 dakika pişirin.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Aşçılık Serüvenim - Çavdarlı Kek Tarifi

Hazırlama süresi:

30 dk

Pişirme süresi:

40 dk

Toplam süre:

70 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    16 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    155 kcal
  • Toplam kalori:

    2,474 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Aşçılık Serüvenim

Aşçılık Serüvenim

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü seçtikten sonra hayatımın içine ışık hızıyla yemek girdi. Her mutfağa girişimde yaptığım her şeyi tek tek not almayı, hatalarımı bulup kaydetmeyi, kullandığım tekniklerin neler olduklarını iyice öğrenmeyi istediğimi

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0