Ciğer Pilavı Tarifi

Ciğer Pilavı Tarifi

Ciğer Pilavı Tarifi

Malzemeler:

  • 1 kase pilavlık bulgur
  • 150 gr tereyağı
  • 250 gr ciğer
  • Su

Hazırlanışı:

  1. Ciğeri kuşbaşı doğrayalım. Su ekleyip pişirelim. Bulguru katalım.
  2. Suyu çekene kadar pişirelim. Tereyağını eritip üzerine dökelim.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Ciğer Pilavı Tarifi

Hazırlama süresi:

10 dk

Pişirme süresi:

30 dk

Toplam süre:

40 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    5 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    444 kcal
  • Toplam kalori:

    2,218 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877