Çilekli Magnolia Tarifi

Çilekli Magnolia Tarifi

ÇİLEKLİ MAGNOLİA

Malzemeler:

  • 1 paket vanilya
  • 10 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 2,5 yemek kaşığı un
  • 1 Litre süt
  • 1 kutu krema
  • 1 paket kepekli bisküvi
  • Çilek

Hazırlanışı:

  1. Sütten bir su bardağı ayırıp içine un, nişasta ve yumurta sarısı ilave edip blender ile çırpalım.
  2. Kalan sütü ocağa alıp şekerini ilave edelim ısınmaya başlayınca blenderden geçirdiğimiz unlu karışımı içine dökelim ve pişirelim.
  3. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyelim çırpma teli ile karıştırıp ılınmaya bırakalım ,ara ara karıştırıp kabuk tutmamasını sağlayalım.
  4. Ilınan pudinge kremayı döküp iyice karıştıralım (bu aşamaları kesinlikle blender ile yapmayalım puding sulanır kıvam almaz)
  5. Bu arada bisküvileri rondodan geçirelim.
  6. Ilınan pudingten kaplarımızın altına 2 parmak dökelim, araya bisküvi üzerine puding döküp üzerine tekrar bisküvi döküp kenara alalım.
  7. Üzerine çilek dilimleyip servis edelim. Arzu ederseniz çilekleri dilimleyip kapların en alt bölümüne ve araya dizipte üzerine puding ve bisküvi döküp servis yapabilirsiniz.
  8. Bu sunum şekli gün içinde magnoliayı tüketecekseniz daha uygun oluyor aksi halde çilekler dilim olduğu için ertesi güne aynı tazelikte olmuyor.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Keyifli Sofram - Çilekli Magnolia Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

15 dk

Toplam süre:

30 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    537 kcal
  • Toplam kalori:

    2,148 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877