Çin Pilavı Tarifi

Çin Pilavı Tarifi

Malzemeler:

  • 1 su bardağı dilimlenmiş mantar
  • 1 su bardağı haşlanmış pirinç
  • 2 adet dilimlenmiş havuç
  • 2 adet küçük parçalara bölünmüş patates
  • Tuz
  • 2 yemek kaşığı mısırözü yağı
  • 1 adet dilimlenmiş soğan
  • 500 gr. küçük doğranmış dana eti

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

EKS | Mutfak Akademisi - Çin Pilavı Tarifi

Hazırlama süresi:

30 dk

Pişirme süresi:

35 dk

Toplam süre:

65 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    317 kcal
  • Toplam kalori:

    1,901 kcal

Benzer Tarifler

  • Fırında Etli Patlıcan Yemeği Tarifi

    Fırında Etli Patlıcan Yemeği Tarifi

  • Yalancı Etli Ekmek Tarifi

    Yalancı Etli Ekmek Tarifi

  • Terbiyeli Et Haşlama Tarifi

    Terbiyeli Et Haşlama Tarifi

  • Dana Islama Tarifi

    Dana Islama Tarifi

Yorumlar


Yorum girebilmek için giriş yapmalısınız. Henüz kayıt olmadıysanız buradan kayıt olabilirsiniz.