Çupralı Sashimi Tarifi

Çupralı Sashimi Tarifi

Çupralı Sashimi Tarifi

Malzemeler:

  • Birkaç yaprak doğranmış frenk soğanı
  • 1 yaprak kombu yosunu
  • 1 kaşık wasabi
  • 1 tutam küçük doğranmış ya da rendelenmiş taze zencefil
  • 400 gr çipura filetosu
  • Havuç yaprakları ve kıvırcık salata
  • Soya sosu

Hazırlanışı:

  1. Balıktan çok ince dilimler keselim. Bıçağın ağzını balığın liflerinin tersine gelecek şekilde
  2. eğilimli olarak tutalım. Çupra dilimlerini birbirinin üzerine sararak küçük güller oluşturalım.
  3. Boylamasına hafifçe üst üste bindirelim. Sonra küçük bir öbek oluşturacak şekilde tabağın
  4. üzerine yerleştirelim. Yalnız bu durumda çubuklarla alabilmek için dilimlerin çakışmamasına
  5. dikkat etmenizde fayda var. Bir demet havuç çiçeği ve kıvırcık salata süsleme için güzel
  6. bir seçenektir. Tabağı rendelenmiş frenk soğanı ve çok ince dilimler halinde kesilmiş taze zencefil
  7. ile tamamlayalım. Wasabi ve soya sosuyla servis edelim.
  8. Afiyet olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Çupralı Sashimi Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

0 dk

Toplam süre:

20 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    129 kcal
  • Toplam kalori:

    515 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877