Doğanın En Tatlı Hali Tarifi

Doğanın En Tatlı Hali Tarifi

Bu gün sizlere güzel bir tabak hazırlamak için kolları sıvadım. Güzel , şık bir sunum olması için elimden geleni yapmaya çalıştım. Tabağı hazırlama kısmında elmaları hazırlamak en zor kısmı oldu. Diğer ayrıntılar çok daha keyifle çalıştım. Tabağımızın ismini Doğanın En Tatlı Hali koyduk, çünkü o kadar güzel bir görüntü çıktı ki ortaya.

Malzemeler:

  • 1 Paket bonibon
  • 1 Kırmızı elma
  • ½ Limon suyu
  • 1 Yeşil elma
  • 2 Tane marsmallow bisküvi
  • 3 Tane küp gofret
  • 1 Su bardağı haşlanmış pirinç
  • 4-5 Yaprak roka
  • 50 Gr çikolata
  • 1 Dal maydanoz

Hazırlanışı:

  1. Önce elmalardan uçan balonun gövdesini hazırlamakla işe başlayalım.
  2. Elmalara ince uçlu keskin bir bıçakla desen çizilir.
  3. Limon suyu sıkılarak kararması önlenir.
  4. Küp goflet elmaların altına yerleştirilir.
  5. Benmari usulu eritilmiş çikolata, kürdan yardımı ile uçan balonun çizgileri yapılır.
  6. Rokalar ince ince kesilerek , koyunların yiyeceği otlar olarak, tabağın alt kısmına koyulur.
  7. Pirinçler haşlanır. Pirinçler sıkıştırılarak koyun şekli verilir.
  8. Marsmallow bisküvi dikkatlice kesilerek koyunun kafası hazırlanır.
  9. Benmari usulü eritilmiş çikolata ile ağaç şekli ve dalları çizilir.
  10. Bonibonlar ile ağaç süslenir.
  11. Tabağın altına, mavi saten kumaş ile gökyüzü maviliği verilir.
  12. Tabağımız hazır.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Kendi Mutfağında şef - Doğanın En Tatlı Hali Tarifi

Hazırlama süresi:

30 dk

Pişirme süresi:

5 dk

Toplam süre:

35 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    705 kcal
  • Toplam kalori:

    1,411 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

2319
çok güzel olmuş
2015-03-25 08:48:04

 

Kendi Mutfağında şef

Kendi Mutfağında şef

Yemek yapmak ve mutfak hayatımın her döneminde ayrı bir yere sahip oldu. İş hayatından sonra ,mutfakla daha çok ilgilenecek zamana sahibim ve kendimi yemeklerden,mutfaktan alamıyorum. Ve kendi yaptığım ,denediğim tariflerimi sizinle paylaşmak isti

  • 3.50 Puan
  • Yorum
    4Yorum
Favorilerine Ekleyenler
  • Büşra Soydemir
  • Kendi Mutfağında Şef
  • Zeynep Taşan
  • Zeynep Farm
  • Zehra Farm
  • Deniz Yeşim
  • Güleç Turan
  • Cagla Turan
  • Mehmet Çetin
  • Azra gülen


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0