Düğür Çorbası Tarifi

Düğür Çorbası Tarifi

Düğür Çorbası

Malzemeler:

  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağı ince bulgur
  • Tuz , karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 2 adet soğan (soyulup ince yemeklik doğranmış)
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 6 su bardağı et suyu

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

EKS | Mutfak Akademisi - Düğür Çorbası Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

25 dk

Toplam süre:

40 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    10 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    362 kcal
  • Toplam kalori:

    3,616 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877