Et Haşlama Tarifi

Et Haşlama Tarifi

Et ve patatesin lezet uyumu ile dayanılmaz lezzet:et haslama..

Malzemeler:

  • Bir miktar tuz, karabiber, pulbiber
  • 500 gr kemikli dana eti
  • 4 adet orta boy patates
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Hazırlanışı:

  1. Kemikli et lokum kıvamına gelinceye kadar ara ara su eklenerek pişirilir.
  2. Suyuyla kalan etin üzerine patatesler elma dilimi şeklinde doğranarak içine konulur ve yağı eklenir.
  3. Tuzu, karabiberi ve istenilen baharatlar konularak sıcakken afiyetle yenir.
  4. Afiyet olsun;)

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Yemek Sevinci - Et Haşlama Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

15 dk

Toplam süre:

30 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    5 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    590 kcal
  • Toplam kalori:

    2,948 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877