Etli Nohut Tarifi

Etli Nohut Tarifi

Etli Nohut Tarifi

Malzemeler:

  • 1 kaşık domates salçası
  • 1 kaşık biber salçası
  • 250 gr kadar kuşbaşı
  • 2 bardak haşlanmış nohut
  • 1 büyük kuru sogan
  • Margarin , sıvı yağ ne kullanmak isterseniz

Hazırlanışı:

  1. Nohutları bir gece önce suya koyup ertesi gün haşlıyoruz.
  2. Düdüklü tencerede yağda soğanı ve etleri kavuruyoruz.
  3. Salçaları ekleyip bir süre kavurduktan sonra nohutları ve sıcak suyu, tuzunu ilave edip düdüklü tencerede 20-25 dk pişiriyoruz...
  4. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Dilek Mutfakta - Etli Nohut Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

25 dk

Toplam süre:

40 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    355 kcal
  • Toplam kalori:

    2,130 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Dilek Mutfakta

Dilek Mutfakta

2007 yılından beri -dilek mutfakta- bloğu yazarıyım, yemek ve hamurişleri ilgi alanıma giriyor, yapmayı ve yedirmeyi çok seviyorum...

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • pınar oruç


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0