Ev Baklavası Tarifi

Ev Baklavası Tarifi

Malzemeler:

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 10 su bardağı un
  • ½ su bardağı ılık su
  • 2 su bardağı dövülmüş ceviz içi
  • Yeterince nişasta , un (açmak için)
  • Şurubu için; 5 su bardağı şeker , 5 su bardağı su, 2-3 damla limon suyu
  • 10 yemek kaşığı erimiş tereyağı
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Chef's Table Mutfak Akademisi - Ev Baklavası Tarifi

Hazırlama süresi:

40 dk

Pişirme süresi:

45 dk

Toplam süre:

85 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    12 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    522 kcal
  • Toplam kalori:

    6,267 kcal

Benzer Tarifler

  • Padişah Lokumu Tarifi

    Padişah Lokumu Tarifi

  • Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

    Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi

  • Mini Pasta Tarifi

    Mini Pasta Tarifi

  • Poğaça Tarifi

    Poğaça Tarifi

Yorumlar


Yorum girebilmek için giriş yapmalısınız. Henüz kayıt olmadıysanız buradan kayıt olabilirsiniz.