Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

#ayinsebzesi Kolay pratik ve lezzetli bir tarif alışılmışın dışında damaklarda harika bir aroma bırakır.

Malzemeler:

  • Kızartmak için: Sıvıyağ
  • Yarım kg taze fasulye
  • 2 adet domates
  • 1 yemek kaşığı Nar ekşisi
  • 2 diş Sarımsak
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı Zeytinyağı

Hazırlanışı:

  1. Fasulyeler yıkanıp ayıklanır kurutulur.
  2. Kızgın yağda direk kızartılır kız arınç peçete üzerine alınır.
  3. Ayrı bir kapta domates rendelenir. Nar ekşisi, sarımsak, tuz ve zeytinyağıyla karıştırılır. Bu kaba kızarttığınız fasulyeler de eklenip elle alt üst karıştırılıp servis tabağına alınır.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Benim_tarifim - Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

20 dk

Toplam süre:

40 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    365 kcal
  • Toplam kalori:

    730 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Benim_tarifim

Benim_tarifim

Yarışmalarda yer almak için

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • TC Serap Gociaoğlu
  • Cahide Çeliker Gökkurt


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    45
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0