Fırında Bütün Karnabahar Tarifi

Fırında Bütün Karnabahar Tarifi

Fırında Bütün Karnabahar Tarifi

Malzemeler:

  • 1 adet küçük boy Karnabahar ,
  • 1 yumurta ,
  • 1 tatlı kaşığı mısır unu ,
  • 2 yemek kaşığı parmesan veya kaşar peyniri rendesi,
  • Tuz ,
  • Karabiber .

Hazırlanışı:

  1. Karnabaharı dağılmayacak ama güzelce pişecek kadar haşlayın,
  2. Sudan çıkarıp süzgecin üzerinde suyunun iyice süzülmesini ve soğumasını bekleyin,
  3. Ayrı bir kapta yumurta, un, tuz ve karabiberi çırpın,
  4. Peyniri ekleyip karıştırın,
  5. Karnabaharı yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine alın,
  6. Üzerine yumurtalı karışımı sürün,
  7. 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirin,
  8. Dilimleyerek servis yapın.
  9. Afiyet olsun...

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Kevser'in Mutfağı - Fırında Bütün Karnabahar Tarifi

Hazırlama süresi:

30 dk

Pişirme süresi:

40 dk

Toplam süre:

70 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    45 kcal
  • Toplam kalori:

    270 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Kevser'in Mutfağı

Kevserin Mutfağı - Yemek tarifleri, kahvaltılıklar, ana yemekler, zeytinyağlılar, hamur işleri, pastalar, kekler, kurabiyeler, tatlılar, içecekler, makarnalar, pilavlar ve yüzlerce tarif

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0