Fırında Kabak Tarifi

Fırında Kabak Tarifi

Hafif, lezzetli, pratik

Malzemeler:

  • Tuz, sıvı yağ , kimyon
  • 4 adet orta boy havuç
  • 2 orta boy kabak

Hazırlanışı:

  1. Kabakları halka halka doğrayın. Biraz tuz, sıvı yağ ve kimyon ile iyice karıştırın.
  2. Havuçları ince uzun şekilde doğrayın. Ayrı bir kapta yağ ve tuz ile karıştırın.
  3. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye birbirine karıştırmadan yerleştirin. 180 derece fırında kızarana kadar
  4. Not: Dilerseniz sarımsaklı yoğurt ile servis edin.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Dinners Time - Fırında Kabak Tarifi

Hazırlama süresi:

10 dk

Pişirme süresi:

20 dk

Toplam süre:

30 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    175 kcal
  • Toplam kalori:

    350 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877