Fırında Yeşil Elmalı Hindi Kebap Tarifi

Fırında Yeşil Elmalı Hindi Kebap Tarifi

leziz bir hindi tarifi hindi sevmeyenler bile keyifle tüketebilir

Malzemeler:

  • Baharatlar (Tuz , Karabiber , pul biber , sumak)
  • 1 adet büyük yeşil ekşi elma
  • 2 büyük patates
  • 400 gr. mantar
  • Yarım kilo kemiksiz bütün hindi but
  • Zeytinyağı -Ayçiçek yağı
  • 1,5 kahve fincanı su
  • Fırın poşeti (2 adet)

Hazırlanışı:

  1. 1,5 kahve fincanı su
  2. Hindi but etini de iri kuşbaşı parçalar haline getirdikten sonra yağ, baharatlar, su ekleyip
  3. harmanlayıp fırın poşetlerine paylaştırıyoruz. 200 derece önceden ısıtılmış fırında
  4. yaklaşık 40 dakika pişmeye bırakıp pilav,makarna ve ayran ile servis ediyoruz.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ebrununmutfagi - Fırında Yeşil Elmalı Hindi Kebap Tarifi

Hazırlama süresi:

40 dk

Pişirme süresi:

45 dk

Toplam süre:

85 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    6 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    264 kcal
  • Toplam kalori:

    1,586 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Ebrununmutfagi

Ebrununmutfagi

yemek moda mutfak giyim organik ürünler faydalı bilgiler vb pek çok yazı blogumda

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • Derya Ugurlu


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0