Fırınlanmış Pancar Salatası Tarifi

Fırınlanmış Pancar Salatası Tarifi

Fırınlanmış Pancar Salatası

Malzemeler:

  • 70 ml zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 adet kan portakalı
  • 1 çay kaşığı esmer şeker
  • Tuz ve taze çekilmiş karabiber
  • 1 yemek kaşığı balsamik sirke
  • Sos için; 80 gr dereotu (ince kıyılmış)
  • 100 gr fırınlanmış badem
  • 20 gr taze biberiye (ince kıyılmış)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 adet pancar
  • Yarım rezene kökü

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

EKS | Mutfak Akademisi - Fırınlanmış Pancar Salatası Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

30 dk

Toplam süre:

50 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    287 kcal
  • Toplam kalori:

    1,146 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877