Frambuazlı Dondurma Tarifi

Frambuazlı Dondurma Tarifi

Frambuazlı Dondurma Tarifi

Malzemeler:

  • 1 su bardağı şeker
  • 2,5 bardak süt
  • 1 paket krema (200 ml)
  • 2 paket krem şanti
  • 200-250 gr kadar frambuaz

Hazırlanışı:

  1. Derin bir kaseye sütü, kremşantiyi ve şekeri alın. Kıvama gelene kadar yaklaşık 5-8 dk çırpın. Daha sonra kremayı ilave edip biraz daha çırpın.
  2. Frambuazı blenderdan geçirin. Meyve tanecikleri ağzınıza gelsin istiyorsanız çatalla ezebilirsiniz.
  3. Püre halindeki meyveyi çırptığınız karışıma katarak tekrar çırpın.Kapaklı bir kaba alıp dondurucuya kaldırın.
  4. Vaktiniz varsa 1 gün bekletin.
  5. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Frambuazlı Dondurma Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

0 dk

Toplam süre:

20 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    312 kcal
  • Toplam kalori:

    1,249 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877