Grissiniye Sarılı Somon Füme, Yaban Turbu Kremi ve Somon Havyarı Tarifi

Grissiniye Sarılı Somon Füme, Yaban Turbu Kremi ve Somon Havyarı Tarifi

Grissiniye Sarılı Somon Füme, Yaban Turbu Kremi ve Somon Havyarı

Malzemeler:

  • 1 yemek kaşığı Natura Verde Labne Peyniri
  • ½ adet Horeca Select yemeklik soğan
  • 1 diş Horeca Select Sarımsak
  • Bir Tutam Taze Reyhan
  • 8 kişilik 8 dilim somon fume
  • 8 adet Grissini Yaban Turbu Kremi
  • 8 çay kaşığı Somon Havyarı
  • 1 yemek kaşiğı yaban turbu püresi
  • Bir tutam Dereotu
  • 1 yemek kaşığı Aro Sızma Zeytinyağ
  • 1 su bardağı Rioba Su
  • 2 adet Horeca Select Sıkmalık portakal
  • 1 yemek kaşığı Aro Nar Ekşisi Sosu

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Chef's Table Mutfak Akademisi - Grissiniye Sarılı Somon Füme, Yaban Turbu Kremi ve Somon Havyarı Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

25 dk

Toplam süre:

45 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    8 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    255 kcal
  • Toplam kalori:

    2,042 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877