Güllaç Tarifi

Güllaç Tarifi

Güllaç

Malzemeler:

  • Üstü için ceviz İstenirse gül suyu (2-3 yemek kaşığı)
  • 1 adet nar
  • 2 su bardağı iri dövülmüş ceviz ( file fındık veya badem’de kullanabilirsiniz )
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • 1 paket güllaç
  • 2 lt süt

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Saklı Lezzetler - Güllaç Tarifi

Hazırlama süresi:

40 dk

Pişirme süresi:

40 dk

Toplam süre:

80 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    12 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    437 kcal
  • Toplam kalori:

    5,240 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Saklı Lezzetler

Saklı Lezzetler

Birbirinden ilginç, denenmiş, lezzeti test edip onaylanmış, 200'den fazla resimli ve videolu tarifin yer aldığı bir web günlüğü

  • 5.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0