Hamsi Buğulama

Hamsi Buğulama

Hamsi Buğulama 

Malzemeler:

  • 1 kg Hamsi
  • 2 adet soğan
  • 1 kahve fincanı su
  • 1-2 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 adet limon
  • 1/2 demet maydanoz
  • Tuz, karabiber
  • İsteğe göre sarımsak

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Bitter Mutfakta - Hamsi Buğulama

Hazırlama süresi:

25 dk

Pişirme süresi:

30 dk

Toplam süre:

55 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    302 kcal
  • Toplam kalori:

    1,207 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877