Hamsi Ekmeği Tarifi

Hamsi Ekmeği Tarifi

Hamsi Ekmeği Tarifi

Malzemeler:

  • 1 kase tuzlanmış hamsi , 1 gece önceden suya yatırılmış
  • 1 kase taze soğan
  • 1 kase doğranmış maydanoz
  • 1 avuç taze nane , doğranmış
  • 1 demet pazı , doğranmış
  • 1 kuru soğan , doğranmış
  • 2 bardak mısır un
  • Yarım bardak un
  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ

Hazırlanışı:

  1. Tüm malzemeyi bir kabın içinde karıştırın. Karışım fazla katı gelirse azar azar su ekleyin.
  2. Karışımı yağlanmış fırın tepsisine yayın.
  3. Eğer kalın olsun isterseniz biraz daha küçük bir fırın kabı kullanabilirsiniz (ne kadar kalın olursa içinin pişmesi o kadar uzun sürer)
  4. 170C'de pişirin.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Portakal Ağacı - Hamsi Ekmeği Tarifi

Hazırlama süresi:

25 dk

Pişirme süresi:

40 dk

Toplam süre:

65 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    603 kcal
  • Toplam kalori:

    2,411 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877