Havuçlu Et Yemeği Tarifi

Havuçlu Et Yemeği Tarifi

Havuçlu Et Yemeği Tarifi

Malzemeler:

  • 2 diş sarımsak
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı acı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 3 Adet havuç
  • 500 Gr. sotelik dana et
  • 4 yemek kaşığı Ayçiçek yağı
  • 1 adet defne yaprağı
  • Karabiber, tuz
  • Arzuya göre bir tutam tarçın

Hazırlanışı:

  1. Soğanı yemeklik doğruyoruz. Sarımsakları bıçakla ince ince kıyıyoruz.
  2. Tenceremize Ayçiçek yağımızı alıp, soğan, sarımsak ve etlerimizi iyice soteliyoruz.
  3. Havuçlarımızın kabuklarını soyup yarım ay şeklinde doğruyoruz.
  4. Etlerimizin üzerine ilave ediyoruz.
  5. Bir kasenin içinde salçalı su hazırlayıp etlerimizle harmanlıyoruz.
  6. Karabiber, tuz ve defne yaprağını da ilave edip etler yumuşayıncaya dek pişiriyoruz.
  7. AFİYET OLSUN

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Zeynep'in Mutlu Mutfağı - Havuçlu Et Yemeği Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

40 dk

Toplam süre:

55 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    381 kcal
  • Toplam kalori:

    1,523 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877