Hindi Eti Kavurma Tarifi

Hindi Eti Kavurma Tarifi

Hindi Eti Kavurma Tarifi

Malzemeler:

  • 3 yemek kaşığı çiçek yağı
  • 1 yemek kaşığı kırmızı pul biber
  • 500 gram hindi kalça eti
  • 2 adet sivri yeşil köy biberi
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı kimyon
  • 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı köri
  • 1 yemek kaşığı kekik
  • Karabiber
  • Tuz

Hazırlanışı:

  1. Hindi etini yemeklik gibi doğrayın. Soğanı ve biberi küçük doğrayın. Tavaya çiçek yağıyla birlikte hindi etlerini alın.
  2. Kavrulmaya başlayınca içine soğan ve biberi ekleyin. İyice kavurun. İstediğiniz baharatları, istediğiniz miktarda ekleyin.
  3. 1-2 dakika daha kavurun. Ben Pul biberi yerken ekledim.. Pilav üzerinde yada lavaşla içine yeşillikler ve salatalar koyarak dürüm sarın.
  4. Sıcak servis yapın… Ben Pilav üzerinde, yanında biber ezmesiyle servis yaptım..
  5. Afiyetler olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Izmirdenlezzetler - Hindi Eti Kavurma Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

90 dk

Toplam süre:

105 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    5 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    228 kcal
  • Toplam kalori:

    1,141 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Izmirdenlezzetler

Izmirdenlezzetler

Blogumu yemek tariflerimi, gezdiğim yediğim her şeyi yazmak için açtım. Blogum da hayatım var..:))

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • pınar oruç


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0