Hindi Eti Tarifi

Hindi Eti Tarifi

tarifsiz lezzet

Malzemeler:

  • Tereyağı
  • Defne yaprağı
  • 500 gr hindi
  • Tuz

Hazırlanışı:

  1. Hindi etini isterseniz doğrayın, isterseniz bütün olarak pişirebilrsiniz.
  2. Tencereye çok az su koyarak pişmeye bırakın.
  3. Suyunu salıp çekmeye başladıgında defne yapragı ve tuzu ilave edin.
  4. Ocagı mümkün oldugunca kısık bırakın.
  5. İşin sırrı bu kısık ateşte yavaş yavaş pişmesi.
  6. Etiniz yumuşayınca çok az tereyağı koyup hafif kızartın. Afiyet olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Secretpatisseria - Hindi Eti Tarifi

Hazırlama süresi:

10 dk

Pişirme süresi:

90 dk

Toplam süre:

100 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    238 kcal
  • Toplam kalori:

    953 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Secretpatisseria

Yemek el emegi tasarimlar

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • naile görgülü


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0