Hindili Kabak Graten Tarifi

Hindili Kabak Graten Tarifi

Hindili Kabak Graten

Malzemeler:

  • 1 çay bardaği süt
  • ½ çay kaşığı tuz
  • 1,5 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 diş sarımsak
  • 1/2 adet Soğan
  • 1lt haşlama suyu
  • 1 adet haşlanmış havuç
  • 1 tatlı kaşığı un
  • Bir Tutam Maydanoz
  • 1 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 1 adet sivribiber
  • 100 gr Hindi eti
  • 2 adet Kabak

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Chef's Table Mutfak Akademisi - Hindili Kabak Graten Tarifi

Hazırlama süresi:

45 dk

Pişirme süresi:

15 dk

Toplam süre:

60 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    221 kcal
  • Toplam kalori:

    885 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877