Hindistan Cevizli Dondurma Tarifi

Hindistan Cevizli Dondurma Tarifi

Hindistan Cevizli Dondurma Tarifi

Malzemeler:

  • Yarım kg süzme yoğurt
  • Yarım limonun suyu
  • 1 çay bardağı rendelenmiş Hindistan cevizi
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • Üzeri için: 2 paket (80’er gramlık) bitter çikolata

Hazırlanışı:

  1. Derin bir kapta süzme yoğurt ile şekeri iyice çırpın. Limon suyu, Hindistan cevizi ve vanilyayı ilave edip çırpmaya devam edin.
  2. Donması için buzlukta 1 gece bekletin. Benmari usulü erittiğiniz çikolatayı sıkma torbasına doldurun.
  3. Bir kepçenin dışına çikolata ile çizikler yaparak çanak şekli verin ve buzlukta 1-2 saat bekletin.
  4. Dondurmayı servis yapacağınız zaman servis tabağına çıkarın.
  5. Üzerine kepçenin üzerinde dondurup çıkardığınız çikolata çanaklarını yerleştirin ve bekletmeden servis yapın.
  6. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Hindistan Cevizli Dondurma Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

20 dk

Toplam süre:

40 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    565 kcal
  • Toplam kalori:

    2,260 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877