Izgara Bonfile Nasıl Yapılır?

Izgara Bonfile Nasıl Yapılır?

Izgara Bonfile Nasıl Yapılır?

Malzemeler:

  • Kişi başı 1 adet Bonfile (2cm kalınlığında 180 gr civarı)

Hazırlanışı:

  1. En az 12 saat marine ettiğiniz etleri yağından sıyırın.
  2. Her iki yüzüne de tuz ve karabiber serperek lezzetlendirin.
  3. Önceden iyice ısıttığınız döküm tava ya da ızgaraya eti alın.
  4. 1 dakika boyunca kımıldatmadan pişirin, 1 dakika sonunda 45 derecelik bir açıyla yan çevirin ve 1 dakika daha pişirin.
  5. Bir yüzünü mühürlediğiniz bonfilenin diğer yüzünü çevirin ve aynı şekilde toplamda 2 dakika pişirin.
  6. 2 yüzü de pişen eti önceden 200 dereceye ısıttığınız fırında 8 dakika pişirin.
  7. Etin pişme süresi kalınlığına ve sizin istediğiniz kıvama göre değişebilir.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Mutfak Sırları | Denenmiş Yemek Tarifleri - Ücretsiz Blog Açın - Izgara Bonfile Nasıl Yapılır?

Hazırlama süresi:

10 dk

Pişirme süresi:

10 dk

Toplam süre:

20 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    134 kcal
  • Toplam kalori:

    268 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877