Kadayıfa Sarılı Hamsi Balığı Tarifi

Kadayıfa Sarılı Hamsi Balığı Tarifi

Kadayıfa Sarılı Hamsi Balığı

Malzemeler:

  • 1 lt kızartma için ayçiçek yağı
  • 1 adet yumurta akı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 adet limon
  • 100 g hamsi
  • ½ adet kırmızı dolmalık biber
  • ½ adet sarı dolmalık biber
  • 1 çay bardağı haşlanmış kuru fasulye
  • ½ çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tutam Akdeniz yeşilliği
  • ½ adet havuç
  • ¼ bağ roka
  • 50 g çiğ kadayıf

Hazırlanışı:

Bu tarifin nasıl hazırlandığını öğrenmek için Yazarın kendi web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Chef's Table Mutfak Akademisi - Kadayıfa Sarılı Hamsi Balığı Tarifi

Hazırlama süresi:

40 dk

Pişirme süresi:

40 dk

Toplam süre:

80 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    10 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    688 kcal
  • Toplam kalori:

    6,880 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877