Kağıt Kebabı Tarifi

Kağıt Kebabı Tarifi

Nefis bir et yemeği

Malzemeler:

  • 37*30 cm lik 4 parça yağlı pişirme kağıdı (37 cm kağıdın standart eni)
  • Tuz, karabiber, pulbiber, kekik
  • 500 gr kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 adet orta boy soğan
  • Büyük kavanoz hazır garnitür
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ

Hazırlanışı:

  1. Etleri düdüklüde yaklaşık yarım saat kadar haşlayın.
  2. Düdüklü tencereniz yoksa kısık ateşte 1 saat kadar pişirin.
  3. Eti haşlarken tuz koymayın.
  4. Etler piştikten sonra yemeklik doğradığınız soğanları kavurun.
  5. Üzerine salçayı ve etleri ekleyerek kavurmaya devam edin.
  6. En son garnitür, tuz ve baharatları ekleyerek ocağın altını kapatın.
  7. İstenilen ölçülerde kestiğiniz pişirme kağıtlarına harcı eşit miktarda bölerek,
  8. önce ortadan sonra yanlardan sıkıca kapatıp tepsiye dizin.
  9. Kağıtların üzerini fırçayla ıslatın ve 200 derecelik fırında 20 dakika kadar pişirin.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Yemekçinin Mekanı - Kağıt Kebabı Tarifi

Hazırlama süresi:

10 dk

Pişirme süresi:

90 dk

Toplam süre:

100 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    331 kcal
  • Toplam kalori:

    1,325 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877