Kağıtta Tereyağlı Alabalık Tarifi

Kağıtta Tereyağlı Alabalık Tarifi

Balık her daim güzel her daim lezzetli üstelik sağlıklı hemen deneyin

Malzemeler:

  • Tuz , karabiber
  • 2 limon
  • 4 sivri biber
  • 2 küçük soğan
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 adet alabalık (kişi sayısına göre artırabilir)
  • 2 diş sarımsak
  • 2 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • Yağlı pişirme kağıdı

Hazırlanışı:

  1. Alabalıkları rahatça sarabileceğimiz genişlikte iki adet yağlı kağıt kesiyoruz.
  2. Kağıdın ortasına gelecek şekilde halka şeklinde kesilmiş soğan
  3. üzerine halka şeklindeki limon dilimleri koyup balığı yerleştiriyoruz.
  4. Balığın içerisine iki adet halka soğan ve minik tereyağı parçaları ile
  5. ince doğradığımız 1 diş sarımsağı koyduktan sonra biraz tuz ve karabiber serpiyoruz.
  6. Balığın üstüne iki dilim limon koyup yanlarına ikiye kesilmiş sivri biberleri de ekleyip
  7. güzelce paketliyoruz ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 30 dakika pişirip sunuyoruz.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ebrununmutfagi - Kağıtta Tereyağlı Alabalık Tarifi

Hazırlama süresi:

10 dk

Pişirme süresi:

30 dk

Toplam süre:

40 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    337 kcal
  • Toplam kalori:

    674 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877