Kayısı Marmelatı Tarifi

Kayısı Marmelatı Tarifi

Kayısı Marmelatı Tarifi

Malzemeler:

  • 500 gr şeker
  • 1kg kayısı
  • 1-2 diş limon tuzu

Hazırlanışı:

  1. Hazırlanışı
  2. Kayısıyı yıkayıp, çekirdeklerini ayıklayıp süzgeçten geçirin. İçine şekeri ve limon tuzunu atıp 5-10 dk kaynatın. Rengi değişince ocaktan alın. Afiyet olsun...

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Lokum Pilavı - Kayısı Marmelatı Tarifi

Hazırlama süresi:

25 dk

Pişirme süresi:

25 dk

Toplam süre:

50 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    3 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    0 kcal
  • Toplam kalori:

    0 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

Lokum Pilavı

Lokum Pilavı

Lokum Pilavı

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • Hatice Emir Yıldırım


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0