Kaymaklı Günkurusu Tarifi

Kaymaklı Günkurusu Tarifi

Pişirmeden pratik bir tatlı tarifi

Malzemeler:

  • Yaklaşık 1 -1,5 su bardağı İri dövülmüş ceviz veya antep fıstığı
  • 200 gr Kaymak
  • 20 adet Günkurusu Kayısı

Hazırlanışı:

  1. O kadar basit ki hazırlanışı hemde lezzetli. Gün kurusu kayısıyı 10 dakika kadar suda haşlayın.
  2. Sonra süzgeçe alın. Bir tarafını koparmadan açın . Fotoğraftaki gibi içine kaymak doldurup dövülmüş cevize batırın. Antep fıstığınız varsa o da olabilir. İşte bu kadar hem görseli iyi hemde enfes bir lezzet ... Şimdiden afiyet olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Lokum Pilavı - Kaymaklı Günkurusu Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

10 dk

Toplam süre:

30 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    10 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    198 kcal
  • Toplam kalori:

    1,977 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877