Keçi Peynirli Bruchetta Tarifi

Keçi Peynirli Bruchetta Tarifi

Keçi Peynirli Bruchetta Tarifi

Malzemeler:

  • Yarım kırmızı soğan
  • 4 y. kaşığı zeytinyağı , 1 y. kaşığı balzamik sirkesi
  • Yarım demet ince kıyılmış fesleğen
  • 2 diş sarımsak
  • 4 adet kiraz domates
  • 200 gr keçi peyniri
  • 1 adet dilimlenmiş baget ekmeği
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı:

  1. Bir fırça yardımıyla ekmek dilimlerinin bir tarafına zeytinyağı sürün.
  2. Fırında kızarana kadar 2-3 dakika tutun.
  3. Fırından çıkarıp, üzerlerine keçi peyniri ezerek sürün. Sarımsak, fesleğen, zeytinyağı, balzamik sirke, domatesi ve kuru soğanı doğrayıp bir kapta karıştırın.
  4. Karışımı ekmeklerin üzerine alıp tuz ve karabiberle tatlandırıp servis yapın. Afiyet olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Seneminyemekleri - Keçi Peynirli Bruchetta Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

5 dk

Toplam süre:

25 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    226 kcal
  • Toplam kalori:

    905 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877