Kestaneli Dondurma Tarifi

Kestaneli Dondurma Tarifi

Kestaneli Dondurma Tarifi

Malzemeler:

  • 2 çorba kaşığı bal
  • 2 adet yumurta akı
  • 1 su bardağı şekersiz krema
  • 1 su bardağı kestane püresi
  • Bir tutam tuz
  • 5-6 adet kestane şekeri parçası

Hazırlanışı:

  1. Kremayı kabarana dek çırpın. Kestane püresi ve balı ilave edin. İyice karıştırıp metal bir kalıba alın.
  2. Derin dondurucuda 30 dakika dinlendirin ve dondurucudan alın.
  3. Ayrı bir kapta yumurta akı ve tuzu kar haline gelene kadar çırpın. Bu karışımı derin dondurucudan çıkardığınız diğer karışıma katın.
  4. Kestane şekeri parçalarını ilave edip tekrar metal kalıba yerleştirin. Derin dondurucuda donana kadar bekletin.
  5. Çıkarıp soğuk servis yapın.
  6. Afiyet olsun

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Kestaneli Dondurma Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

0 dk

Toplam süre:

15 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    198 kcal
  • Toplam kalori:

    793 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877