Közlenmiş Patlıcan Tava Tarifi

Közlenmiş Patlıcan Tava Tarifi

Pratik bir tarif

Malzemeler:

  • 1 kase sarımsaklı yoğurt
  • Zeytinyağı
  • Karabiber
  • Tuz
  • 300 gr kıyma
  • 2 adet büyük boy domates
  • 1 adet soğan
  • 5 adet orta boy patlıcan
  • 4 adet biber

Hazırlanışı:

  1. Patlıcanları ve biberleri közlüyoruz.
  2. Küçük küçük doğruyoruz.
  3. Tavaya sıvıyağı alıyoruz.
  4. Kıymayı yağımıza ekleyip kavurmaya başlıyoruz.
  5. Ardından soğanı ekliyoruz.
  6. Kavurmaya devam ediyoruz.
  7. Daha sonra patlıcan ve biberleri ekliyoruz.
  8. Küçük doğradığımız domatesleri ilave ediyoruz.
  9. Tuz ve karabiberinide ekleyip pişirmeye bırakıyoruz.
  10. Piştikten sonra servis tabağına alıyoruz.
  11. Üzerine sarımsaklı yoğurt ekliyoruz.
  12. Afiyet olsun...

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Lokum Pilavı - Közlenmiş Patlıcan Tava Tarifi

Hazırlama süresi:

30 dk

Pişirme süresi:

30 dk

Toplam süre:

60 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    358 kcal
  • Toplam kalori:

    1,432 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877