Krep Ala Kırmızı Krep Tarifi

Krep Ala Kırmızı Krep Tarifi

Krep Ala Kırmızı Krep Tarifi

Malzemeler:

  • 1 su bardağından az eksik süt
  • 1 paket Kremşanti
  • 1 yumurta
  • 1 kahve fincanı şeker
  • 1 kahve fincanı süt
  • 1 kahve fincanı çilek püresi
  • 4 kahve fincanı un
  • 1 tatlı kaşığı kakao
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 paket vanilya
  • 1/2 paket kabartma tozu
  • Iç kısmı için;
  • 15-20 adet çilek
  • Süsleme için pudra şekeri ve çikolata sos

Hazırlanışı:

  1. Kremşantiyi 1 su bardağından az eksik süt ile hazırlayıp dolaba koyarız.
  2. Ilk olarak çileklerin bir kısmını şeker ile beraber püre haline getiriyoruz.
  3. Daha sonra tüm malzemeleri tek tek ekleyip sıvı bir hamur elde ederiz.
  4. Çırpıcı ile hamuru pürüzsüz bir hale getiririz. Hamuru bekletecek olursak koyulaşır bu durumda içine 1-2 yemek kaşığı su ekleyebiliriz.
  5. Yapışmaz tavanın ortasına küçük bir kepçe ile hamurumuzdan koyarak krepleri pişiririz.
  6. Pişen krepleri üzerleri kapalı olarak bekletiriz.
  7. Kreplerin ortasına Kremşanti koyarız ve ikiye katlarız sandviç gibi.
  8. Krebimizin kremşantili bölümlerini mini mini doğradığımız çileklere bularız.
  9. Üstünü çikolatalı sos ve pudra şekeri ile süsleriz.
  10. Alâ Afiyetler olsun.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? birgulunlezzetleri - Krep Ala Kırmızı Krep Tarifi

Hazırlama süresi:

15 dk

Pişirme süresi:

30 dk

Toplam süre:

45 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    2 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    539 kcal
  • Toplam kalori:

    1,077 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877

 

birgulunlezzetleri

birgulunlezzetleri

Ramazan Yemekleri, Zeytinyağlılar, İçecekler,Tatlılar, Tuzlular,Hamur işleri, Meze Tarifleri, Mutfakta Kullanılan Herşey

  • 0.00 Puan
  • Yorum
    Yorum yok
Favorilerine Ekleyenler
  • Hatice Emir Yıldırım


Bu tarifin size önerdiği ürünler

Bu bloğun diğer tarifleri

  • Facebook
    0
  • Twitter
    0
  • Pinterest
    0
  • Google
    0
  • Instagram
    0