Kuru Bezelye Ve Sosis Çorbası Tarifi

Kuru Bezelye Ve Sosis Çorbası Tarifi

Kuru Bezelye Ve Sosis Çorbası Tarifi

Malzemeler:

  • 180 gr kuru bezelye
  • 250 gr sosis
  • 1 defne yaprağı
  • Doğranmış 1 soğan
  • Doğranmış 1 su bardağı havuç
  • 2 su bardağı et suyu
  • Tuz , toz karabiber

Hazırlanışı:

  1. Sosislerin 1/4'ünü kenara ayıralım. Kalanını küp doğrayalım. Kenara ayırdığımız sosisleri
  2. ve yarım bardak et suyunu robotta iyice çekerek püre haline getirelim. Kalan et suyunu
  3. kaynamaya bırakalım. Soğanları ve küp doğranmış sosisleri katalım. Sosis püresini,
  4. defne yaprağını, tuz ve karabiberi ekleyelim. 30 dk daha kısık ateşte kaynatalım.
  5. Havuçları ilave edip 10 dk daha kaynatalım. Kuru bezelyeleri yıkayalım ve çorbaya katalım.
  6. Bezelyeler yumuşayana kadar pişirelim. Tuz ve karabiber ekip sıcak servis edelim.

Tarifin Web sitesi

Bu tarifin kendi web sitesini ziyaret ettiniz mi? Ayşe Mutfakta - Kuru Bezelye Ve Sosis Çorbası Tarifi

Hazırlama süresi:

20 dk

Pişirme süresi:

60 dk

Toplam süre:

80 dk

Besin Değerleri

  • Porsiyon boyutu:

    4 kişilik
  • Bir porsiyondaki kalori:

    342 kcal
  • Toplam kalori:

    1,369 kcal

Benzer Tarifler

  • Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

    Çocuklar Için Ayıcık Poğaça Tarifi

  • Çilekli Pasta Tarifi

    Çilekli Pasta Tarifi

  • Gökkuşağı Pasta Tarifi

    Gökkuşağı Pasta Tarifi

  • Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

    Fasulye Kuşu (Fasulye Kızartması) Tarifi

Yorumlar

http://www.harikalarmutfagi.com.tr/tarif/fasulye-kusu-fasulye-kizartmasi-tarifi-4877